Enkle Strategier For å Håndtere Gjeldskonsolidering Riktig

Har du hørt om gjeldskonsolidering? Vet du hvordan det kan hjelpe deg å endre formuene dine til det bedre? Denne artikkelen har alle nyttige tips du trenger når det gjelder å håndtere gjelden din gjennom konsolidering av betalinger, så sørg for å lese den i sin helhet.

Før du søker etter et gjeldskonsolideringsselskap, må du passe på at du ser gjennom FTC-forskriftene angående dette emnet. Les om ting som gjeldslettelse og forhandlingsselskaper. Det vil gi deg noe av bakgrunnen du trenger for å gå videre med prosessen, og det vil få deg til å føle deg mer forberedt generelt.

Forstå forskjellen mellom gjeldskonsolidering og et boliglån. Mange selskaper vil dekke et hjem egenkapital lån (hvor du setter ditt hjem på linjen for gjelden) som sann gjeld konsolidering. Det er ikke alltid det klokeste trekket å gjøre, spesielt hvis du har en familie involvert. Visste forskjellene og risikoen før du tar den beslutningen.

Konsolider alle dine høyrente kredittkort på ett kredittkort med et rimelig rentenivå. Hvis du har flere kort over 20% rente, betaler du altfor mye. De pengene som kommer til renter kan hjelpe deg med å betale ned den gjelden! Pluss flere kort betyr flere minimumsbetalinger. Det er best å angripe ett kort alene hvis du kan.

Du må sørge for at lånerådgiverne i et selskap er sertifisert og kvalifisert. Har disse selskapet alle de riktige sertifiseringene? Støttes de av kjente enheter? Du kan sammenligne selskapene du velger mellom på denne måten.

Vurder å be familien din om et gjeldskonsolideringslån. Hvis du er pålitelig og har en familie med midler, kan dette være den billigste veien til gjeldskonsolidering. De betaler ned gjelden, og du betaler dem til en rente som er gunstigere enn en bank ville tilby i en spareplan. Det kan være en stor seier for alle involverte.

Hvis du velger et gjeldskonsolideringsselskap, er det viktig at du sjekker dem ut for legitimitet. Til syvende og sist, ikke bare skal du sjekke med Better Business Bureau, men du vil også se hva statens forbrukerbeskyttelsesbyrå har å si om dem. Du ønsker å spille trygt når det gjelder gjeldskonsolidering, slik at du ikke befinner deg i en enda verre situasjon.

Hvis du bestemmer deg for å gå gjennom gjeldskonsolidering, kan du kontakte Better Business Bureau. BBB registrerer eventuelle klager innlevert mot et selskap. Ved å sjekke ut gjeldskonsolideringsselskapet kan du sikre at klager ikke er innlevert mot selskapet. Dette er spesielt viktig fordi det er mange falske gjeld konsolidering selskaper.

Med all denne store gjeldskonsolideringskunnskapen i hånden, er du forberedt på å føre krig mot pengene du skylder. Begynn å betale det ved hjelp av dette rådet, og du vil ha kontroll igjen. Til slutt vil du være gjeldsfri, spare penger for fremtiden og føle deg mer levende enn noensinne!